Chrome - Link Select -->

perjantai 5. joulukuuta 2014

tähtiä tähtiä

Ennen en oo juur tähtien ystävä ollu, mutta nykyisin oon melko ihastunut tuohon muotoon. Etenkin jouluisin. Koristeissa. Viisisakaraisena. Granitista ostin 5 kipaletta pahvitähtiä, ja olis kyllä pitänyt ostaa enempi. Ripottelin net pitkin poikin kämppää, ovenkahvoihin ja muihin ripoihin. Lisää jouluisempaa ilmettä meille. Iskeekö teihin tähdet? 

12 kommenttia :

  1. Muhun iskee kanssa tähdet oikeestaan vaan joulunaikaan ja joulusisustuksessa, muuten en niistä niin välitä. Tosi söpöjä nuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, harmittaa kun en ''raaskinut'' ostaa kun tuon yhden paketin, kun nyt olisin voinut niitä ripustella niin moneen muuhunkin paikkaan… :)

      Poista
  2. Talveen ja joulunaikaan tähdet sopivat loistavasti, muutoin ei tule käytettyä, vaikka miksipäs ei. Tykkään erityisesti valotähdistä, ne sopii valaisemaan pimeällä ja luo niin kaunista tunnelmaa!

    On kyllä ihania nuo sun pikkutähdet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en juuri valotähdistä perusta, mutta tällaiset pienet söpöt on mun mieleen enempi! :)

      Poista
  3. Tähdet kuuluvat jouluun, ehdottomasti.

    VastaaPoista
  4. Kauniita! Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  5. Ihania tähtiä! (Btw, taitaa pahvitähdet olla myös yksi tämän joulun klis...eiku hiteistä. :P) Mutta todella kauniita ovat kyllä ja mietin, että pitäiskö yrittää askarrella niitä vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki! Mä en oo hirveästi nähnyt niissä blogeissa mitä seuraan, ainakaan edellis vuosiin verrattain enempää. Mietin itsekin niiden askartelua, mutta ostaminen tuntui nyt helpommalta ja nopeammalta :)

      Poista
  6. Kaunis piparkakkutalo ja hienosti hieman erilainen :)

    VastaaPoista
  7. Niin ja kiva blogilöytö täällä ♥

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!