Chrome - Link Select -->

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

leipuri hiiva

Täällä ei mikään leipuri hiiva asustele, ihan liian harvoin tulee nostettua yleiskone, tuttavallisemmin (miehen suusta kuultuna) yykoo, kaapista ylös pöydälle ja pyöräytettyä sämpylä- tai pullataikina. Onneksi näitäkin päiviä on muutamia ollut, jolloin leivotaan. Sämpylöitä leipastiin, ja mikään, ei mikään voita tuoreen sämpylän ja kylmän maidon yhdistelmää. Muuta kuin se tuoreen pullan ja kylmän maidon yhdistelmä. Molempi parempi.

Vähän koitettiin olla luovia ja heittää taikinan sekaan pellavan- ja auringonkukansiemeniä, ja öljynä käytettiin oliiviöljyä, ei ollenkaan hullumman makuista sämpylää! 


6 kommenttia :

  1. Alkoipas tehdä mieli tuoreita sämpylöitä! :)

    VastaaPoista
  2. Pitäisiköhän sitä itsekin...

    VastaaPoista
  3. Nams, Herkullisen näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. Tuoreet sämpylät on niin hyviä! :)

    VastaaPoista
  5. Ai että, näyttää herkulta! Lukasin tässä iteltäni väliin jääneitä postauksia ja täytyy sanoa että on teillä vaan mahottoman kaunis koti ja ihana pikkunen <3 - Mimmi

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!