Chrome - Link Select -->

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

pippalot

Eilen oli taas juhlat. Viikko sitten juhlittiin poikaa mummolassa, ja nyt meillä. Ihana päivä, kiitos kaikille vielä! Poika sai ihania lahjoja ja paljon vieraita. Samalla moni vieraista näki kotimme ekaa kertaa nyt asuttuna. Minä etenkin, mutta mieskin, tykkään järkätä juhlia, laittaa kotia siistiksi ja leipoa tarjottavia. Tälläkertaa juhlissa syötiin rieskarullia porotäytteellä, lohiruisnappeja, suolatikkuja, hedelmätikkuja, carnevalkeksejä, suklaa-appelsiini -cake popseja, täytekakkua ja porkkanamuffineita. Juomana toimi kahvi ja booliksi sekoitettiin omenamehua ja spriteä. 


6 kommenttia :

  1. Näyttää herkulliselta nuo hedelmätikut. Mitä kaikkea niissä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummia ja vihreitä viinirypäleitä, ananasta, kiiviä, persikkaa, vesimelonia, banaania ja vaahtokarkkia. :) Meni kyllä kaupaksi, ja itsekin tykkään tuollaisista raikkaista herkuista! :)

      Poista
  2. Mikä kello sun miehellä on kädessä? 😊 Ihanan näköiset juhlat, niin paljon panostettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. GHW:n miesten rannekello, en löytänyt tähän hätään muuta tietoa, reilu vuosi sitten ostettu Kultajousesta :) Kiitos, eihän noihin paljoa ehtinyt, leivottiin ja laitettiin vähän, mutta kivat juhlat tuli! :)

      Poista
  3. Liittyy aiempaan postaukseen, mutta minkä pankin tarroja ova vauvan hymynaama- ja nalletarrat? Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä mitään käsitystä, himmee muistikuva on, että olisko ollu danskepankin. Saatiin ne tuttavaperheeltä, kun heillä ei ollut käyttöä. :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!